Капець! Стомився від війни...
А сам і пороху не нюхав
Мо від зеленої чуми?
— Якої байки слухав!
Ти заробляєш на крові...,
І геть від призову тікаєш
Держава винна все тобі...
І ти ублюдкам потакаєш
Твій президент від лав утік
А ти уйобків вихваляєш
Це не сьогодні, ще торік!
Здавав країну нашу, знаєш?
Це він, Чонгар розмінував
Й злітавши до Оману
Нічого людям не сказав,
Лиш напустив дурману
Я не кажу вже про Азов
І танкову бригаду
На ньому українців кров
Це він посіяв зраду
Та ще й посрався з усіма
- з усіми лідерами світу
По ньому плаче не тюрма
Живцем, в аду горіти