СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ПРИСВЯТА ВОЛОДАРЮ СВІТУ! НЕСЛАВИТИ Я БУДУ ПОХАКОНАХ БОЖИХ!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
НЕСЛАВИТИ Я БУДУ
ПО
ЗАКОНАХ БОЖИХ!
Немає, ми не чули, ми не знали, Господи, Прости!
Живих Судити й мертвих у Земний Зійшов Я, діти, Світ!
Не вміли, люди, на Законах по Землі свій шлях пройти,
Бо гине у війні з росією – Моє зерно й Мій цвіт…
Ганьбити буду по Законах Божих на Отця Планеті,
Бо все ви знали й все ви чули, й не несли свої хрести!
Від нелюдів Я не Почую на Суді, Небесний мій, Прости…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
12 .07.2024 р.
Написано вночі – 00:13
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)