Я прийшла у гості в це життя
І я сама собі не належу.
Я поміж зір зірка - мить буття
Храм любові, що тримає вежу.
Я між хмар сонечко у небі
Краплинка дощу на твоїй щоці.
Я подих повітря в потребі
Райдужна мрія у твоїй руці.
Моя місія на цій землі
Лишити у твоєму серці слід.
Посіяти зерно на ріллі,
Щоб зібрав урожай солодкий плід.
Я ще трохи з вами побуду
На землі погостюю до зими .
Згорю, як зірка поміж люду
Тополиним листячком восени.
Мій політ буде в один кінець
Він у безсмерті блажено - вічний.
Земля сплете на коси вінець
Покриє пух мене біло - сніжний.
Я у божих руках, лиш квітка
Дерево життя і розквітлий цвіт.
Між птах одинока лебідка,
Яка пером малює, цей дивосвіт.
Я подих вітру , шелест листя
Струнка тополя край дороги.
Промінь сонечка із захристя
Пісня, що лікує твої тривоги.
Прийде час злечу у небеса
Залишу слово у твоїм серці.
Я образ жінки - землі краса
Від спраги водиця у джерельці.