Існує фраза не спроста
- Почати з нового листа.-
Та жовтий зошита папір
Який зберігся до цих пір,
Твердить:- Ти білому не вір.-
Ось тут,на жовтім збереглось
Все те , що в серці прижилось.
І хочеш того ти, чи ні,
Та не забути всі ті дні
І те,що написав колись мені.
А що на білому буде?
Чи цінне щось душа знайде?
А чи відкриє світ новий,
Заселить в нього вирій мрій
І білий стане золотий?
Але для того світ й живе
Щоб відкривати щось нове.
І вже на білому листі
Створити істини прості
Потрібні в новому житті.
І щоб листи ці не жовтіли
Нове все має бути миле.
В якому буду я і ти
І те що треба зберегти
У серці,як оті листи.
Забути все,що так болить,
Що жовтий лист в собі таїть...
І щоб не пригати з моста
Почати з нового листа,
Як мовить істина проста.