***
«З риганити кумира...»
***
Що таке фарисейство..?
А це коли від шашликів,
Раптом, так швидко
Прозрівають --
На 2-ий рік війни,
Що стають мармизними
Псевдо-патріотами,
Які нагло грабують
З С У
Та народ
І, плутаючись вимовою
Правди,
Знову їх підор, чи лідор --
Обіцяє золоті гори...
Обіцяє невидані
Далі
Для невибагливого лекторату
Ідіотів підтримки,
Що все ж надіються
Знайти якийсь шматочок,
Чи крихту заспокоєння
З риганити кумира,
Якому глубоко плювати
На всіх,
А тому -- посилена
Охорона
Не допускає до його
Грішного тіла
Сповідальників ціни,
Якою, на крові --
Будується зрада їх інтересів,
Де все направлено
На винагороджування явних
Промахів корупції
Та підтримки їх злодійського
Кола влади,
Але не обеспечення скривдженої
Війною нації...
__________________________
13.07.2024; Paris (Aurora) ======================
(!!!)
"Я ніколи не повірю, що злодії можуть бути патріотами..."
---------------------------------------
(В'ячеслав Чорновіл)
=====================
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================