Лише глядачам і ніколи - акторам...
Побудь зі мною трохи на пероні -
Так холодно пускати зимну ніч.
В обіймах тануть масляні долоні,
Жилава маска знаних нам облич.
Туманне сяйво пише тихі ролі.
Боюсь упасти, мовби це кінець.
Білявий попіл знов насипав солі,
Бо сита повня - то лише ловець...
Не треба слів, не треба до зізнання.
Мовчання скаже, хто про що кипить...
Стояли двоє, а над ними рання
Горіла зірка... Місто шумно спить...
08.07.2024