Я все життя тебе шукав...
Мріяв,надіявся,і чекав...
Що прийдеш із казки у мій світ-
Красива жінка -квітучих літ.
Ти - мрія, промінь надії-
У саду прекрасна Лілія.
Я чекав тебе стільки літ!,
Щоб прийшла, ти - мила у мій світ.
Ти - дорогий скарб у житті
З тобою літаю в почутті.
Тебе люблю і кохаю,
Як свіча за тобою згораю.
На відстані ́відчуваю -
Птахом лечу до твого раю.
Хочу, чути твій голос, мову
І ласкаву твою розмову.
Ти - серцю мила ,жадана -
До безтями люблю, кохана.
Якщо любиш, то - не мовчи...
Тихенько "люблю "прошепочи..
2‐‐----------------
Я боюсь, признатись собі,
Що мені, ти - не люб,не милий.
Бажаю щастя я тобі!...
Лети собі , і будь щасливий!...
Я жінка, а не монашка!...
Мені потрібен друг,чоловік.
Зранку до ночі , як пташка
Працюю... душі потрібен - лік.
Не раба твоя, не бранка
Слугою твоєю не буду.
Я жінка, а не коханка -
Не боюсь, злих язиків осуду.
Твоя любов,гроза,злива
Від дощу в'яну немов квітка .
Обпік жалом, як кропива
Чекаю світанок мов зірка.
Зброя моя, це - усмішка
Ласкава мова, ніжні слова.
Ти-метелик , а я бджілка...
Взимку мене зігріють дрова.
Відпускаю тебе, лети!...
Ти - вільний птах у тебе крила.
Між нами спалені мости,
І любов - за водою сплила.