Джаз, рок-музика, поп, R'n'B сьогодні правлять світом
Джаз, рок-музика, поп, R'n'B сьогодні правлять світом,
В естраді, шоу-бізнесі, які ще можуть бути квіти?..
Вже вигадали всю канву музичного сплетіння стилів!
Та ось вони дійшли того, що вже немає сили
Творити щось сучасне і нове мистецтво у житті,
Яке панує зараз і панувало безкінечністю у всі віки.
Вже сили занепали нанівець, нема ідей,
Думок, які б тут панували, переходячи на краще, на нове.
Усі митці серед митців утворюють безмежний хаос,
Той stronging way, який палає брудом і великим fires.
Щоб все змінити у житті, в культурнім осередку нашої держави,
Потрібні сили, віра та знання у те, що можем краще буть серед боржави*.
Все загуло, нема терпіння більше стукать в двері та віконце,
Відкривши щось нове, відчуєм музику небес відверту в наших душах,
Що відкривають нам нове крізь хмари, дощ і сонце.
Почуєм все, що забажаємо собі та іншим – лиш добра,
Творіння позитиву – і щастя буде з нами.
Забудьмо все погане, і музику, яка керує нами,
Безмежним степом та лісами, мистецтвом, що живе в серцях та поміж нами.
19.10.2013