Прийде мир у всій красі.
Стрінемо його ми всі
І не будемо тужить,
А у ньому завжди жить
І радіти лиш украй.
Прийде мир в наш рідний край,
Край поклавши цій війні,
Із якою ми сумні.
Але з ним же сумувать,
Жалкувати, горювать
Більш не будемо повік.
Адже прийде мир навік
В наш коханий, рідний край,
Що, неначе справжній рай,
Буде разом з ним повік.
Так, неначе води рік,
Буде мир у нім текти.
Будемо його нести
Ми у серденьку своїм
І в душі. З ним буде їм
Добре неповторну мить
Кожну, доки не збіжить
Наше з вами все життя
Вже навік, без вороття.
Але буде й далі мир.
В свій такий прекрасний вир
Візьме він тих, що прийду́ть,
Тих, кому життя дадуть,
Щоб щасливо жити в нім
Вік на світі цім земнім.
Євген Ковальчук, 27. 01. 2023