В мирі житимемо ми,
Як мине війна,
Всі щасливими людьми.
Рідна сторона
Наша буде вся блищать,
Наче золоте
Сонце. Буде зігрівать
Мир нас, непросте
У війні життя умить
Знищивши навік.
Будемо ми в мирі жить
Весь земний свій вік,
Та не тільки ми, а й всі,
Всі нащадки теж.
Прийде й радість у красі
Всій. Не буде меж
Їй. Ми будемо радіть
Мирові щомить.
Буде він нас ніжно гріть.
Будемо ми жить
Вік у рідному краю
Разом з ним, немов
У Господньому раю.
З миром і любов
Наші душі та серця
Буде обіймать.
І не буде їй кінця.
Будемо сприймать
В мирі світ цей ми усі –
Кожен-кожен з нас
У його усій красі
Дивній повсякчас.
В мирі житимемо ми
Й будемо з ним вік
Всі щасливими людьми
Без війни повік.
Євген Ковальчук, 30. 01. 2023