А я не можу оглядатися назад
там все горить без пропусків та диму
Там все палає як сонячний розряд
минулого нема навіть сліду
Там очі чорні як в запеклій крові
там горло зірвано від болі
Там руки збиті ноги в томі
там жах від темного безсоння
А я не можу повертатися назад
я не пройду вже зламаним мостом
Хоч там і новий вже асфальт
але під ним брудна земля, а не пісок
Там запах померлої надії
невиправданих обіцянок рій
там кодло змій докорів та судини
Там гній підозри та брехні
А я не зможу дихати вже вільно
якщо хоч крок зроблю назад
Бо помиратиму повільно
в тому житті де сипали у щастя яд