Хай запанує мир
На світі цім усім,
У свій солодкий вир
Узявши! Хай у нім
Живуть усі із нас!
Хай мир нас зігріва
Усюди й повсякчас,
Мов сонце! Хай співа
В нас серденько із ним,
А разом з ним душа!
Хай дивом чарівним
Своїм їх мир втіша
Кожнісінькую мить,
Впродовж всього життя,
Що птахою летить
Невпинно в майбуття!
Хай запанує мир
В душі та серці всіх,
Щоб з ним щасливо ми,
По вінця повні втіх
Земних і неземних
Водночас, жи́ли вік,
Щоб не було сумних
Людей уже повік
На цьому світі всім
І в нашому краю,
Щоб всі жили на нім,
Неначе у раю,
Кожнісінькую мить
Життя, що нам дано,
Нехай і пролетить
Навіки в нас воно.
Хай запанує мир
На цій Землі усій,
Узявши всіх у вир
Предивовижний свій!
Євген Ковальчук, 30. 01. 2023