Ти мій Всесвіт пречисте небо,
Ясне сонечко у сто карат.
Як у волошки очі в тебе...
Вдихаю у твій ніжний аромат...
Вабить ніжний парфум до тебе,
Ти найкраща квітка - міс Діор.
В очах сяє голубе небо,
Ти пісня сонячний Ореол.
Ти, тільки ти у моїм серці...
Окриляєш красою почуття.
Ти лебідка в синім озерці...
І в дощ танцюю з тобою я!..
Твоя врода, як чиста водиця,
Мов кришталевий ручай, що дзвенить.
Ти дар з небес, княжа птиця,
Ти моє життя, ця блаженна мить!..
Ти вільні крила, мій політ,
Моє натхнення, сонце в небі,
Ти моя любов, ти мій ясен світ...
Ці квіти щастя дарую для тебе!..