СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ДЕБІЛИ ТА УРОДИ – В УКРАЇНСЬКІЙ ВЛАДІ.
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
ДЕБІЛИ ТА УРОДИ
–
В УКРАЇНСЬКІЙ ВЛАДІ.
Дебіли та уроди – в українській владі.
Й їх виборці – брехні зеленій вірять банді…
ЧОМУ ТИ СОНЦЕ
НЕ
ВІТАЄШСЯ ЗІ МНОЮ?
Чому ти, Сонце, не вітаєшся зі мною?
Слуга диявола – слова промовив Сонцю.
Невже мою не виконаєш, Світло, волю…
ДЕБІЛИ Й ДЕБІЛЬНІ ЗАКОНИ
В
ВКРАЇНІ.
Дебіли дебільні закони у Краю приймають свої.
Гулаві в Вкраїні проводять народні жертовні бої…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
03.09.2024 р.
Написано удень – 14:44
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)