Білий лебідь,білий лебідь принеси любов,
Хочу чути її шепіт, її запах знов.
Закружляє в білім танці хай собі вона,
Ця лебідка білосніжна, просто чарівна.
Розправить свої крила, зачерпне води,
Я нап'юсь її досхочу, не буде снаги.
Я торкнуся її ніжно дотиком руки,
І повіє легкий вітер подихом весни.
Нехай підніметься у небо, заркужляє знов,
І на крилах білосніжних принесе любов.
Нехай малює гарні кільця попід хмар вона,
Ця лебідка білосніжна, просто чарівна.
Сяде в поле повне квітів і сплете вінок,
Із ромашок, маків, синіх волошок.
З ним підніметься у небо до самих зірок,
І опуститься граційно та на наш ставок.
Верболози і болота підуть враз на дно,
І зрадіє, звеселиться наше все село.
Захлюпоче в нашім ставі чистая вода,
Попливе лебідка й лебідь пара чарівна.