Мотор шепче авто мчить на південний схід,
Щоб зігрів твоє я серце нині на обід.
За вікном мелькають тіні золотих дерев,
І блистять на сонці хвилі голубих озер.
Я приїду моє сонце й обніму тебе,
Вже без тебе в цьому світі і нема мене.
Твоя усмішка так манить у далеку путь,
Я тисну на газ сильніше поспішаю жуть.
Поворот крутий спереду, а за ним підйом,
Ти мене зігрієш люба лагідним теплом.
Тут козуля вибігає з лісу молода,
І свистять у тиші ночі мої тормоза.
Все на щастя обійшлося я зреагував,
Лиш козулі хвостик капот причесав.
А я їду собі далі музика звучить,
І все ближче ця щаслива мить.
От і місто горить твоє у нічних вогнях,
А у грудях серце б'ється мов у клітці птах.
Я надіюсь все здійсниться із тобою в нас,
І у гори, Чорне море нас помчить пегас.
Чорне море, Кримські гори сонечко пече,
Хвилеріз великі хвилі дрібнить і січе.
А пісочок гріє в ноги і лоскоче їх,
Гомін чайок в синім небі і веселий сміх.
Кукурузка і криветки біле пиво є,
А ти грієш свій животик Сонечко моє.
Живописець він ж фотограф зупиняє мить,
І це фото уже в рамці на стіні висить.
Пролетів наш відпочинок і монетки вже на дні,
А це перше наше літо сниться ще мені,
Бо життя проходить наше, кулею летить,
А у пам'яті зосталась ця щаслива мить.