Шкребусь, топчуся на порозі.
Мабуть, недооцінюю себе.
Вагаюсь – увійти не в змозі
У Новий Рік, який гряде.
Чомусь перебуваю у тривозі.
А знати б, що чекає там мене?
І на запряженім волами возі
Соромлюся в’їжджати у нове.
З цими думками я – в облозі.
– Позбудься їх, – душа моя реве.
Ця фраза милозвучна в прозі,
Наділі ж спробуй, виконай таке!
Ліпше шукати голку в стозі,
Ніж з себе скинути старе…
та годі вже!
Хильну вина в бичачім розі,
А Рік Новий до мене сам ввійде.