Вступ.
-1-
А ти пускала квіти
В кохання річку – звідти
Шлях їх пролягав в море мого почуття.
Тебе бажав зустріти,
Смачні вуста зігріти
Щирістю кохання і подихом життя.
Приспів:
(1) Ні, я не знаю
Чому я гадаю, чому я блукаю.
Де ж ця Земля, де ж ця Земля?
Ні, я не вірю,
Що більше не вмію
Кохати тебе, кохати тебе, кохати тебе, люба моя!
(2) Ні, я не знаю
Чому я блукаю.
Ні, я не вірю,
Що більше кохати не вмію, не вмію.
-2-
Ці квіти шепчуть ніжно,
Хвилює море грізно.
Твій в місячному сяйві помітив погляд я.
Мій корабель на крилах,
З любов'ю на вітрилах
Поки що блукає – я дав йому ім'я.
Приспів (1).
Перегра.
-3-
А ти опустиш очі
І усміхнешся ночі.
Скажеш, ще не пізно запізнююся я.
Розтануть ті долоні
І на мінорнім тоні
Завершиться блукання і подорож моя.
Приспів (1)(2).
Перегра.
(Аудіо файл, прикріплений до даного твору, являється музичною композицією, створеною мною)