Вишу,
прикольно тут висіти
Візму-но, штопор - краще так
Захопплюватись І дуріти
Від римів, римочок, римак
І де цей штопор? Трастя дрястя
Блін, надважливий компонент
Відсутній, блін...
За мить від щастя
я зрозумів, що імпотент
Так, Даріанно, надчудово
Зробити з пішки короля
Я в захваті, даю Вам слово,
Та де ж цей, на фіг, штопор , мля???
Шукаю в кухні, в барі, в таці
В кладовці, ванній, на полу
В льодовику, у кицьки в сраці
У шафі, в ліжку – зараз вмру
ВСЕ СПРОБУВАВ! –
Не лізе в пляшку
Крутив ножем – вщент роздовбав
китайський корок - змок в какашку
ДЕ ШТОПОР!!! Біс його би взяв!
Поет, поетики, поети
Пудовоногі та легкі
Таланти, циніки, естети
Без штопору - ви ніякі
Оп, тупо зараз вибачаюсь
Бо впер залізти на балкон
Ось штопор, - каюсь, каюсь, каюсь
Поети, вибачте за гон
Зі мною бог! Зламались грати!
Я. Штопор. Пляшка. Інтернет!
Я всіх готовий споживати!
Давай, Поет! Лабай, Поет!
є ще два способи :пропхнути в середину або банально закрутити шуруп і витягнути ...
але я зрозуміла, що Ви легких шляхів не шукаєте
Усміхнули, дякую!!!
Мирхо відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ага, оно мелкодисперсное, как песок в желе. Что шуруп, что гвоздь эффекта ноль, отрывается мелкими частичками.