"День завтрашній"
День завтрашній, привіт! (4 - рази)
(Свій хід розпочинає:)
-1-
Зрадіє тіло, що живе.
Душа зрадіє, що кохає.
Я вдячний тому, хто дає
І дякую тому, хто відбирає.
День завтрашній, привіт! (4 - рази)
(У вікна зазирає:)
-2-
Вхоплю повітря і довкола гляну –
Вода з криниці свіжо бадьорить.
За вітром поженусь – наздоганяю
День завтрашній з метою в нім добро творить.
Перегра.
День завтрашній, привіт! (4 - рази)
(Про себе сам подбає:)
-3-
Я дякую за хліб, за цей сніданок.
За кожну прожиту на Батьківщині мить.
Зі слів люблю й кохаю розпочнеться ранок –
День завтрашнім уже сьогоднішнім назвіть.
День завтрашній, привіт! (4 - рази)
(Ще поки що триває:)
-4-
Омию душу сонячним промінням.
Її – як тіло – в чистоті тримати слід.
Вклонюся предкам і запасусь терпінням,
Щоб працювати із любов'ю й берегти свій Рід.
Перегра.
День завтрашній, привіт! (4 - рази)
(Втомивсь – відпочиває.)
(Аудіо файл, прикріплений до даного твору, являється музичною композицією, створеною мною)