Вони із різних фільмів були героїні
але на щастя дурень-оператор
до купи плівку в стані оп’яніння
склепав і випустив в ефір
вони бродили по ночах й не відчували холоду
губилися у днях і танули під сонцем
вони не знали як це жити нарізно
коли нема кому продать фонтан емоцій
ніколи дві не бавились у ляльки
не мали кольорових снів і забавлянок
їм доля показала зразу усі карти
проте по джокеру у кожної забрала
бродячі сни бродячі пси й такі ж повії
із кожним із них знайомі особисто
в бродячих снах бродячими повіями
бродили із непійманими псами
коли на захід падало палюче сонце
одразу продавались дві душі
і каву вранішню не подану на блюдці
обоє випивали ще вночі
у них в житті не було хеппіендів
не було трьох тих заповітних Ка
вони стрьомались буть поетами
проте у кожної душа саме така
не їздили на фестиваль у Канни
не вміли готувати пампушок
любили ввечері за чашечкою кави
на біле витиснуть потік думок
вони давно не мріяли про принца
та швидше навіть зовсім і ніколи
їх вбило просто громом по зіницях
і зникли як й любили…..випадково