Всі революційні події
Він дуже і дуже вітав.
Не тратив ніколи надії
І духом не занепадав.
Не вмирав!
Червоним окинувши оком
Людей знавіснілих ряди,
Свобода літає високо.
Старайся зловити,іди.
Знайди!
Мільйони очей-усі в небо,
А там копошиться мара,
Вершить снігопади і в себе
Безжалісно пронира...
Ура!
Боялася вдома і раптом
Вії крутнулися в оці:
-Дивись,за вікном,в проволоці,
Прозорий,блідий,наче привид,
В страшному,шаленому році
ВОРУХНУВСЬ УКРАЇНСЬКИЙ ПРАПОР.