Прости нас, Господи за те, що народились,
Прости нас, Господи, що дихаєм, живем,
Прости за те, що ми від Тебе віддалились,
Прости за те, що володієм ми мечем…
Прости нас, Господи за правду і неправду,
Прости нас, Боже, бо однакові вони,
Прости за те, що поважаєм честь і славу,
Прости за те, що ми готові до війни…
Прости за розум нас і за красу та силу –
Вони ж бо світом цим керують і тепер,
Прости за те, що коли бачимо могилу,
Ми, Боже, згадуємо зовсім не Тебе…
Прости нас, Господи, бо все для нас так просто,
Прости нас, Господи, бо все для нас складне,
Прости за те, що все у Всесвіті відносно,
Прости за те, що це стосується й Тебе…
Прости за істину і за її відсутність,
Прости, бо істини не знає з нас ніхто,
Прости за те, що не читаємо ту мудрість,
Яку назвали “Словом Божим” вже давно…
Прости нас, Господи, бо ми не знаєм хто Ти,
Прости нас , Боже, – ми не впевнені тепер…
Ми бачимо плоди великої роботи…
Прости нас, Боже, – нам сказали Ти помер…
26.04.99p. Corvin