Природа завмерла на мить,
Природа квітами встелилась…
Скажи, як далі жить,
Коли тобою не любима?
Коли для тебе я чужа
І ти мені нічого не сказав.
Прийшла весна, цвіла весна
Хоча ніхто її не чекав…
Пішов без слів ти того дня.
І квіти для мене зів’яли,
Зів’яли, мабуть, почуття.
Зими суворі дні настали.
Дні смутку, дні печалю, розтавання…
Твій погляд у душі моїй завмер.
Пробач – не скажеш на прощання…
Весні цвісти для інших від тепер