Я радий, що зараз саме так, а не інакше, бо інакше просто не могло бути.
Дуже добре знати чого кожеш від життя. Але потрібно добре знати усі властивості перебудов під час його протікання. У нас завжди є вибір і ми його робимо, формуючи тим самим події, а ті у свою чергу наше життя. Увесь цей шлях складається із безлічі тих виборів, які впливають де ми зараз, з ким, і як думаємо про те, що буде попереду. А можливо вже не думаємо ні про що. Бо так сталось...
У це важко повірити, але ті люди, що проходять крізь наші життя є абсолютно випадковими. І не тільки вони... усі речі, зустрічі, розмови, вчинки, бачення, доторки, звуки і так далі, стають всього лиш краплею у морі того, що ми б могли отримати, якби прожили усі варіанти свого життя одночасно. Їх безліч.
Але на щось інакше вже годі надіятись...