Куди подівся від мене мій ангел
Неначе все життя промайнуло
Хтось говорив ще щось про кохання
Та серце вже не відчуло.
На столі охолонула кава,
В повітрі запахнуло димом
Я так довго на тебе чекала,
Я так ніжно тебе любила.
Заглянула в твої сумні очі,
Засміялась вже мертва душа
Над вухом десь біль ще регоче
По щоці покотилась сльоза.
Так важко відпустити кохання
Обірвати його білі крила
Лиш сигарета, біль і страждання,
Це все нам любов залишила.
Я тихо встану з-за столу
Тобі так хочеться крикнути стій
Та біль стискає лиш горло
Я піду, тепер ти ангел не мій.
Мені також хочеться зупинитись
На губах залишився смак кави
Тепер напевно доведеться забути
Хоча так божевільно кохала.
Ти візьмеш ще одну сигарету
Дістанеш запальничку з кишені
І тихо спокійно закуриш,
Тримаючи щастя у жмені.
А воно задихнулось від диму
Ми його зберегти не зуміли,
У тебе була я єдина
Лиш тебе одного я любила.