Я життя поділив ґ наполовину
Ти у тій де в душі зійшла лавина
Не мав права та в серце впустив.. винний
Почуттів накриває повінь
Я кричу, не стримати більш емоцій
Я в пустелі прикутий немов на сонці
Поясни мені Боже - хто це? Хто це?
Боже вислухай мою сповідь!
ПРИСПІВ:
На колінах шепочу я тихо, тихо
Ти моя... Ти моя... Ти стихійне лихо
Я в полоні усім ворогам на втіху
Твого погляду й твоїх рук
Увірвалася в мрії як вулкан ти
Сил немає себе в руках тримати
Тільки ангели знають хто така ти
Поцілунок мов опік лави
Досить лише одного слова твоѓо
Аби пристрасті знов запалав вогонь
Що відчувши дотик твоїх долонь
Тихо я шепотав I LOVE YOU
ПРИСПІВ:
На колінах шепочу я тихо, тихо
Ти моя... Ти моя... Ти стихійне лихо
Я в полоні усім ворогам на втіху
Твого погляду й твоїх рук
Ти моя... Ти моя... Хоч лише у мріях
У очах потонув, в дотиках згорів я
Найніжніший вогонь той що душу гріє
Я цю долі програю гру
MC_Yorick відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
вибач що пропустив коментар, але краще відповісти пізніше ніж ніколи це одна з тих пісеньок які не просто пишеш - ти її одразу ж співаєш, відчуваєш кожною краплинкою свого тіла
На колінах шепочу я тихо, тихо
@Ти моя... Ти моя... Ти стихійне лихо
Я в полоні усім ворогам на втіху
Ти моя... Ти моя... Хоч лише у мрія"..
ох ці мрії,мрії
гарна пісенька вийшла!!!!
MC_Yorick відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
я був у гостях коли писав пісню... попросив ручку... листочка... і за 10 хв наче то не я писав... мені лишилося лише перечитати те що вийшло...