Ти обійми...
Не говори нічого, просто обійми,
І свої очі ти на мене підійми.
Мене візьми...
Візьми мене...
Візьми в останнє, ніби тільки в перший раз,
Тебе я хочу всім єством, не треба фраз.
Хай все мине...
Якщо ти йдеш,
Забудеш все, ти знаєш це, за кілька днів,
І не згадаєш більше наших спільних снів.
Візьми моє життя, якщо ти йдеш!
Якщо ти йдеш,
Нічого вже не буде, тільки пустота,
Умить мене огорне чорна самота.
Я зостаюсь одна, якщо ти йдеш!
Ти обійми...
І не кажи нічого, просто помовчи,
Не говори тих слів, мене вбиваючи.
А як же ми?..
Ти обійми...
Так, ніби вчора це було, як в перший раз,
Так, ніби ти не говорив отих образ.
Бо я - це ти....
Якщо ти йдеш,
З своїм мовчанням буду говорити я,
Бо лиш самотність і печаль - моя сім'я.
Бо одинока я, якщо ти йдеш!
Якщо ти йдеш,
То забирай з собою молодість мою,
Нічого я не хочу, лиш тебе молю,
Ти повернись назад, якщо ти йдеш!
Пісня Tamara - Abrazame
Abrázame
Y no me digas nada, sólo abrázame
Me basta tu mirada para comprender
que tú te iras.
Abrázame
Como si fuera ahora la primera vez
Como si me quisieras hoy igual que ayer
Abrázame.
Si tú te vas
Te olvidarás que un día hace tiempo ya
Cuando éramos aun niños me empezaste a amar
Y yo te dí mi vida, si te vas.
Si tú te vas
Ya nada será nuestros tú te llevarás
En un solo momento una eternidad
Me quedaré sin nada, si te vas.
Abrázame
Y no me digas nada, sólo abrázame
No quiero que te vayas pero sé muy bien
que tú te irás
Abrázame
como si fuera ahora la primera vez,
como si me quisieras hoy igual que ayer
Abrázame...
Si tú te vas
me quedará el silencio para conversar,
la sombra de tu cuerpo y la soledad
serán mis compañeras, si te vas.
Si tú te vas
Se irá contigo el tiempo y mi mejor edad
Te seguiré queriendo cada día más
Esperaré a que vuelvas, si te vas.
Мазур Наталя відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Це швидше переспів пісні. Важко дослівно перекласти із іншої мови, і взагалі не можливо це зробити з піснею. А я поставила мету саме таку - щоб український текст лягав на музику і співався.
Дякую, що завітали, пане Ігоре.