Годинник той що на стіні
Тихенько тікає мені
Що вже давно минули дні
Й немає вороття
Тече по торту з вишні джем
Це я на рік став старший вже
І вже пишу новий сюжет
Під назвою "Життя"
ПРИСПІВ:
Рятуйте добрі люди
Сьогодні важко буде
Вітання від усюди
І безліч подарунків
Співають в небі пташки
Дзвенять порожні пляшки
Ой зранку буде тяжко
Й не буде порятунку
І летить з шампанським пробка
Подарунки ще в коробках
Цокають бокали й стопки
За здоров'я, за моє
Запрошу і друзів й близьких
І батькам вклонюся низько
Що зробили так колись то
Що такий у них я є
ПРИСПІВ:
Рятуйте добрі люди
Сьогодні важко буде
Вітання від усюди
І безліч подарунків
Співають в небі пташки
Дзвенять порожні пляшки
Ой зранку буде тяжко
Й не буде порятунку
Вітаю , Юр!!!Вибач , що запізно! не знала!!!надіюся ти весело відгудів? Бажаю не мати мрій...нехай твої бажання збуваються одразу, так і невстигнувши стати мрією!
MC_Yorick відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
дякую за привітання - а щодо мрій - все ж краще мріяти, тим паче що мрій у мене ще вдосталь, і мріяти і робити так щоб мрії збувались мені подобається