Мій друже, вибач, що торкнувся
Твоєї долі лиш тепер,
Твій світ в кімнаті не замкнувся,
А тіло лиш у ній запер.
Стіні бетонній не спинити
Думок нестриманий політ,
Адже надію не убити, -
Завжди стояв на цьому світ.
Тримайся, друже, буде краще,
Ти переможеш біди всі,
Комусь буває ще і важче,
Та бачить Бог на небесі,
Бог милосердний добре знає,
Кому які вручить Хрести, -
Вагу на плечі накладає,
Яку хто зможе донести.
12.05.2005.
Бог милосердний добре знає,
Кому які вручить Хрести, -
Вагу на плечі накладає,
Яку хто зможе донести. - дуже гарний та пронизливий вірш..особливо ці рядки
Микола Верещака відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
"Лист" сколихнув... не дає залишатися байдужою... Хороші ви поети, тому і тандем виявився вдалим. "Лист" дуже щирий, відвертий! Дійсно, у кожного з нас свій хрест! Дай Бог донести його...
Микола Верещака відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00