Скільки в світі книжок нечитаних
Й неймовірні, з казок сюжети
Та на пам,ять можна завчити них
Будеш кожну з них знати вже ти
Та одне прочитати не здатен
Хоч сто днів ти читай, хоч ночі
Те що можуть тобі розказати
Української жінки очі
Скільки в світі пісень неспіваних
Та й чи слухати їх всі варто
Бо ж навіщо тобі тоді воно
Краще всіх наші вміють співати
Аж душа розгортається наче
Й не почуєш ніде й ніколи
Як у пісні сміється і плаче
Української жінки голос
Скільки в світі секретів сховано
Для науки світил світових
Наша жінка дасть гарантовано
Чітку відповідь кожному з них
Це усім українцям відомо
Як гадалка читає з руки
Щойно ти повернешся додому
Де і скільки, коли, що і з ким
Скільки в світі є війн нескінчених
Хоч сто років про них говори ти
Так як наші жінки, досвідчено
Жодне військо не вміє сваритись
Й пригорнути мов ніц не сталося
Поцілує - забув погрози
Це ви вже мабуть здогадалися
Української жінки розум
Скільки в світі людей щасливих є
Безліч є позитивних емоцій
Комусь щастя ходить під зливою
Комусь щастя ходити під сонцем
Я ж щасливий на Україні
Закордони мене не кличуть
До душі ці пісні солов'їні
Й до жінок українських ближче
так, саме ми, україночки - це просто чудо світу дякую за таку диферамбу нам за нас, до дна!!!!україночки,милі наповнимо бокали і за нас!!!! дякую. приємно, коли чоловіки пишуть ось такі вірші
MC_Yorick відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00