дарунок просто добрій людині, другу.
Не буди мене сльозами,
Рідна матінко моя
Вже на серці й так ті рани...
Ледве дихає зоря.
Помолімся мамо, Богу
Що нам долю дав таку,
Нас поставив на дорогу,
Тяжку, гірку та лиху.
Говорім йому спасибі,
Бо все зможемо здолать,
Ми з тобою все ж щасливі,
Хворі Душі відчищать.
Бо в життях своіх минулих,
Десь не правильно жили,
Відмолімо, позабуле
Ким би ми там не були!
Все з любов ю зустрічайте
Все прощайте і любіть!!!!
Лиш любов в серцях лишайте,
З Богом завжди в світ ідіть!
Друже, милий ти подумай
На яку ставать дорогу,
Вірю в тебе, все зумієш!!!!!
Я МОЛЮСЬ ЗА ТЕБЕ бОГУ.
Господь дає нам таку дорогу яку ми заслужили... Також не забувайте про своє покоління...вони також грішили... Це наш Хрест і спасіння...Вам бажаю Господнього благословіння і твердої віри терпіння...
inessa відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
велике спасибі за підтримку та розуміння. Вам теж всього найкращого