Що це було? Мабуть, реальність феєрична?
Я м’ятним чаєм з медом лікувалась…
Скоріш за все, це сон був фантастичний –
У нездійсненних мріях я тоді купалась:
Ти був так близько, що твій теплий подих
Я відчувала на губах. І стільки шуму
У голові моїй. Дурманив, як наркотик
Гіркий мигдаль в твоєму східному парфумі.
Гарячих пестощів розсипались стожари.
Бажання пальців, губ – то є велика сила!
І запашну корицю з кінчика ножа я
На оксамит твоєї шкіри натрусила…
Ми з насолодою пили той еліксир омани,
Гарячим шоколадом пригощали,
І цю складну амброзію духмяну
Усім своїм єством ми поглинали…
……………………………..........................…..
Я просто захворіла, і застуда
Пошуткувала над уявою, як вміє,
Але я знаю точно, що ЦЕ БУДЕ!
Давай скоріше втілимо в життя цю мрію!
07 грудня 2011р.