Чому за склом свої сховала очі: невпевненість у них чі може зрада,
бо зазвичай у цій годині ночі
від сонця не потрібні барикади?
Чи сльози в них, солоні ці потоки,
гіркі струмки сплюндрованих ілюзій,
або сердечних ран прозорі соки
від блискавок- ножів нещирих друзів?
Невпевненість розвіє поцілунок,
і сліз потік лиш з серця біль змиває...
Та зрад якщо відкрила ти рахунок то серце скло від муки не сховає.
Кохання тільки ревнощі зурочать-
Чому ж за склом свої сховала очі?