Усе життя вона чекала дива.
Її молитва
Палка і щира
Розбилась об склепіння, нещаслива…
Розсипалась на скалки, непочута…
Якого чуда
Вона просила?
Що зберегти хотіла?.. Що забути?
Кого знайти?.. З ким розійтись навіки?
Вже не збагнути.
Ковтком отрути
Підвела риску і замружила повіки…
Пішла…
Київ, березень 2003р.