Хай буде так, як є!
Повсюди!
Навколо квіти хай цвітуть,
Радіють тому цвіту люди
І пізнають в Коханні суть
Свого життя...
А час невпинно
Щоранку каву розчиня
І кожен день старанно й чинно
Роками в спину підганя
Хай буде так, як є?
Забуду!
Усі печалі відійдуть,
Вдихну повітря повні груди
І вижену назавжди лють
З свого життя...
А місяць дивно
З під хмари знову видгляда
І кожна ніч, коханням винна,
Все розчиняє, як вода
Хай буде так, як є...
Нікуди
З цього нам світу не втекти,
Бо навіть те біблейське чудо
Дає лиш змогу віднайти
Нове життя...
А так нестримно
Із грудей йде серцебиття,
Хай буде... Може я наївний...
Бо вірю в чудо, як дитя!
05.09.2012
Мабуть, чудо є в наших душах, але його так нелегко віднайти! Ми поспішаємо пізнати все, що завгодно, окрім самих себе - світ неймовірних можливостей, там вхід у третій вимір...
Serg відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Хай буде так, як є...
Нікуди
З цього нам світу не втекти,
Бо навіть те біблейське чудо
Дає лиш змогу віднайти
Нове життя...
А так нестримно
Із грудей йде серцебиття,
Хай буде... Може я наївний...
Бо вірю в чудо, як дитя!
Serg відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00