Заходи до мене в сни… (переспів пісні з російської мови)
переспів пісні "Заходи ко мне во сне..."
http://www.youtube.com/watch?v=CB8iL4s_fgc
Ти так далеко вже. – Ну так…
Ну а між нами що? – Міста.
Пробач мене за все! – Забудь.
Ночами плачеш ти? – Чуть-чуть.
А хочеш я прийду? – Хочу.
Я зараз, почекай, лечу…
Ти поки запали свічу…
***********************
Приходи до мене в сни, прийдеш?
Будемо з тобою вдвох, - Авжеж!
Ми запалим наш вогонь, - Як знак..
І візьмем серця в полон, - Ну так!
Все згадаєм як було, --Колись…
Тільки я прошу…, не запізнись…
Адже лиш розтане ніч – підеш...
І повір , мене в день не знайдеш.
Приходи до мене в сни, прошу!
Розкажу як я тебе люблю...
Там відчуєш дотик ніжний мій,
Я почую голос рідний твій
Розкажу без тебе як живу
Вдень сумна, вночі тебе лиш жду
Я прошу тебе лишень не плач
Знаєш, що прийду в ночі…- Пробач…
Знаєш, в день між нами є стіна
Я не сам і ти теж не одна
Ну не плач, прошу і зрозумій
Я не можу вже лиш бути твій
А от наші сни ніхто не забере
В них кохаю я лише тебе
Так…! Побудеш трошки ще, скажи…
Ну, звичайно, я ж люблю! А ти?
Ти прийдеш до мене в сон також?
Так, коханий, я прийду, атож!
Дуже я люблю тебе, ти знай!
Двері лиш відкрий, мене чекай
Хоч між нами сотні миль, доріг
Знаєш, я ці почуття зберіг
Буду поряд я, повір, завжди
Як заснеш лиш двері відчини…
***************************
Були ми у сні лиш вдвох
І вже судья нам був там Бог
А як скінчився сон - пішла
Та я щаслива там була
А ти лишився все ж, у сні
Й всього лиш снився ти мені…
Настя Ковал відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую Володю, мені теж твоя поезія ДУЖЕ-дуже подобається і Олесі теж, ми трошки нею здружилися ( незнаю чи тобі казала), передай їй ВЕЛИКЕ щире вітання від мене!!! І ось це для вас обох:
Настя Ковал відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую, Тетяночко!!! Так, той хто любить, завжди чекає і сподівається на ніжну зустріч, навіть , якщо це і буде лиш у сні...
Щиро вдячна за хороше сприйняття і такий приємний відгук!