Невпинна осінь недаремно
Свою сповільнює ходу.
То розцвітають хризантеми
У ботанічному саду.
Мов елегантні іноземки,
Піднявши гордо пелюстки,
Танцюють парами фламенко
Багряні осені квітки.
То тут, то там пірнають стрімко
В лілове марево густе
Закучерявлені голівки
У граціознім фуете.
Через таке барвисте поле
У гурті сонячних квіток,
Зробивши жовто-біле коло,
Ромашки повели танок.
П`янкого випити нектару
Злетілись бджоли на банкет,
Бо зірве вітер незабаром
Останній осені букет.
Чудово і на гарну тему
, дуже сподобався, і хоча ромашки квіти весняно літні, то всерівно гарно
Галина_Литовченко відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую Вам! Є вид хризантем - ромашкові.Спочатку рядочок звучав "Ромашкові ведуть танок", але колись під час публікації вірша в пресі редактор виправив на "ромашки", тому я так і залишила. (Тільки-що прочитала в Вікіпедії, що ромашки цвітуть до жовтня, тож редактор не помилився)