Букву „Б” якщо згубити,
Лиха можна наробити,
Адже Батько, Батьківщина,
В нас єдиний і єдина.
А ще Брат, Бабуся теж,
Як же нам без них, еге-ж?
Буква „Б” важлива дуже,
І врахуй, мій юний друже,
Друга буква у абетці,
Бренькає, Будує, Б"ється.
Бах і Бух, а також Бум,
Створює ця Буква шум,
Буркає, БуБнить, Белькоче,
БараБанить і Брязкоче.
Білка б”є по БараБану,
БуБна віддали Барану,
Блискавка шматує небо,
Буква „Б” завжди де треба!
14.07.2010р.