Тільки ангелам дозволено
обсипати маною крупою
величезну праву і ліву
півкулю планети,
забинтовувати денце раненої душі
заповнювати мелодією
в антракті після дощу -
трьох акордні струни серця.
Тільки ангелам дозволено перед світанком -
протирати від пилу зірки,
а часточки іскорок розсипати
по найтемнішим вулицям,
аби зрослися - утворюючи сузір’я в небі.
Тільки ангелам дозволено цілувати
на ніч маленькі чада юних світлячків,
бажаючи їм солодкого ніжного спокою
тримаючи їх за руки,
згортати в трійцю ніжні пальчики рук,
промовляючи слова молитов,
спостерігати за тим як ми ростемо
Тільки ангелам дозволено проводжати
нас на кінцеву станцію нашого шляху,
витирати холодний піт з наших долонь -
- захищаючи нас перед Богом.
Але тільки ми можемо
залишити опісля себе щось хороше.
В гранулах теплого повітря
згусток енергії
що утворився опісля нас.
05.01.2013