Скажи мені,
Що зараз значить
Одне лиш слово –
Любов.
Хто мені скаже
Й розтлумачить?..
Ніхто не візьметься?
Агов!
Для тебе -
Секс без почуттів.
Для іншого –
Фігня.
Скажи мені
Ти без статтів,
Журналів і те де.
Де? Де зараз взяти почуттів?
Туди мене
Хто відведе?
Бридота зараз,
Та «любов»
У темряві в під’їздах…
Прийшов- пішов…
Другу знайшов.
Знов тиснуться,
Як в гніздах.
Ну так що таке любов?
Хто мені скаже
Й розтлумачить?..
Ніхто не візьметься?
Агов!