Хай це буде ось так просто,
хай це буде лише з нами
хай ти будеш десь далеко,
а я тут залишусь літати з літаками.
Я полечу далеко, десь у небо,
до сонця я сягну рукою,
ти будеш зовсім близько, не далеко,
але як завжди, я залишуся одною.
Я піднімуся вище, вище і вище...
над сонцем я взлечу з тобою,
і не залишиться вже більш нічого,
крім тиші, тепла, моря і любові.
Ми літали разом із птахами,
ми сягнули до неба рукою
і хотіли любити,
любити невпинно, як вперше з тобою.
І піднявшись іще вище,
де світило вічне світло,
ми згоріли у промінні
у промінні ласки і турботи.
Та не жаль мені нічого,
я щаслива!
І згоріти поруч із тобою-
для цього потрібна лиш хвилина*