Спи мій хороший ,не тривожся. Про завтра подумаємо пізніше.
А тим часом нехай тиша і спокій
просочується крізь шкіру,
подушка Твоя парує снами,
весь безлад і сум твого серця -
- стікають струмком до сонного міста,
доки воно ще спить
розбиваються як цемент.
Спи мій хороший.
Нехай боги з ангелами сну,
збирають останні краплини
Твого страху .
Світло не згасає у душах тих людей,
які не бояться докласти всіх зусиль,
щоб пізнати істинну цього життя,
які не бояться іти - всупереч труднощам,
і приймають все що трапляється
з ними на шляху з вдячністю.
Життя мій хороший - як міксер ,
вичавлює з нас всі світлі Божі промені,
залишаючи в серці пустку.
Достатньо бути сильним і добрим
в цьому житті ,щоб залишити в своїй душі
хоча б один промінець.
Спи мій хороший
А тим часом я буду стерегти Тебе.
Ось я !!. Стою з кинджалами,
і чекаю того часу - поки твоє вікно
розмалює світло,
поки твої очі не відчують
бодай один промінець.
Життя не повинно нас зламати.