Твої вуста - неначе мед солодкі,
Мої звабливі, як зерна граната.
Ти доторкнувся - і заграли нотки
Цілунків музики,
Що ллється зорепадом.
Вони народжують приховані бажання,
Що вже були... А, може ще здійсняться.
Гостріші будуть від тривалого чекання...
І в пристрасті зірками загоряться.