Кожен в молитві хоче бути почутим,
вириваються з середини багато щирих думок,
адже відчай - породжує велику силу.
Часом душа стає в немочі важкою,
і хочеться комусь справді важливому
відати ношу,
аби знову відчути що таке посмішка -
маленький подвиг після довготривалого
смутку,
аби знову відчути у собі ту тендітну віру.
Адже віра – як перли,
що розсипаються протягом життя,
і які так важко знову віднайти.
Кожен в молитві хоче бути почутим,
і для нас так важливо розділити
з кимось свої маленькі перемоги або втрати,
не опускати руки.
І жити поки живемо.
Адже чим сильніша у нас віра,
чим більше просякле наше нутро
любов’ю,тим більші у нас можливості
бути вислуханим.
Бо не так важливо яким ти є зовні,
важливо лише ким ти залишаєшся
всередині.
Бо тіло може бути гарне,
але душа не має бути зношена.
"Часом душа стає в немочі важкою,
і хочеться комусь справді важливому
відати ношу,
аби знову відчути що таке посмішка -
маленький подвиг після довготривалого
смутку,
аби знову відчути у собі ту тендітну віру.";"І жити поки живемо."-
Олеся Шевчук відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00