Якби мені ізнову народитись,
Я б,певно,менше дурощів зробив.
Не поспішав так рано оженитись,
Горілки б аж ніяк не менше пив.
Я б написав із тисячу мелодій,
Навчився б грати з лівої руки
І зараз у якомусь переході
Збирав би під гітару копійки.
Або писав пригодницькі романи,
Чи винайшов від СНІДу препарат.
А,може як Обломов на дивані,
Пролежав,не знімаючи халат.
Та годі вже! Хвала тобі,Всевишній,
Що народитись можна лише раз.
І ось я перед вами многогрішний
Звичайний машиніст і віршомаз.
2002 у Миргороді