Казав же Бісмарк, що угода ця,
Яку Росія може укладати,
По вартості дешевша папірця,
Який вона готова підписати.
Імперія, що виросла з Орди
Підступна, дика, підла, войовнича,
Як джерело напруги і біди –
Росія двадцять першого сторіччя.
Обман, підступність,хитрість та цинізм,
Загарбницькі, хижацькі устремління!
Політика державна – це рашизм
І диктатура з формою правління.
З’явився Путлер новий у Кремлі,
В орла-мутанта знову кров на дзьобі.
Повзе чума рашизму по землі,
Народжена в імперії утробі.
Збагнути треба, так було завжди!
Мінялась назва і вожді на троні…
Фашизм російський виріс із Орди,
Як і Москва живе в ординськім лоні.
27.03.2014 р.
Я десь читала статтю в якій доводилося, що навіть Російська символіка спільна із символікою Орди, а наша українська символіка спільна із символікою Київської Русі.