Чорний дим
світ горить і вмирає з тобою
Блиск вогнів
очищає згвалтовану душу
Наче в сні
йдеш вперед і отримуєш прощу
Розум проти
але серце підказує "мусиш"
Поспіши
роздаються путівки до раю
Груди мужніх
обпікає гарячий метал
Що чекаєш
герой? що ж тепер ти чекаєш?
Ти гадав
що у смерті гарніший оскал?
Боги знають
із небес набагато видніше
Кому в рай
а на кого чекає розплата
Тільки прикро
що душі полеглих братів
Ще живим
розривають серця по палатах