Скрекоче сорока в зеленому лузі
На свіжу, цікаву, довільну тематику:
Кут Альфа женився на Гіпотенузі!
Точніше: женили батьки-математики…
Пустив комплімент,а точніш медіану.
Ото і усі межи ними відношення.
Щось Гіпотенуза,принцеса Діана,
Повніти почала, вже ходить в положенні…
Кут Альфа не відав, що справи амурні
Потребують рішень, стратегії, тактики.
Ну що комплімент? Лиш словечко безжурне.
Та іншої думки батьки-математики:
Ця Гіпотенуза-невістка багата!
Дарма, що від Тангенса в неї вже пузо є.
Кут Альфа жених трохи підстаркуватий…
Кут Альфа одружимо з Гіпотенузою!
В складній математиці
свіжі відношення
Нарешті владналися у часоплинності.
І далі вже діло дійшло до народження.
І визнав Кут Альфа дитину за Синуса.
В трикутнику все ж наробилося галасу:
Та що це за формула, в виняток випавши!?.
А я співчуваю насправді більш Тангенсу,
Що часто сумує за Синусом, випивши.