Рівно місяць від першого погляду в очі відверті:
Два побачення, кілька пісень, sms-ки і смайліки...
Мій Герою! Ішов ти рішучо на зустріч зі Смертю!
А потому - так само рішучо - на пари і заліки.
Ще один довгий місяць, все важче не втратити розум:
Більше жодних "Привіт! Як спалося? Побачимось ввечері..."
Ти завжди поспішаєш, я знову зриваюсь на прозу -
Ми по-своєму кожен тепер на геройство приречені.
(06.03.2014, 06.04.2014)